15 May 2024 / Milhan Charles geselecteerd voor U20 Frankrijk

Wederom brengen de dames geen punten mee naar huis

Zaterdagavond speelden de dames tegen Topkip Lions in Landsmeer. Ook nu liep het team vanaf het eerste kwart tegen een achterstand aan, maar in het tweede kwart zorgde een kleine opleving voor een achterstand van nog maar 3 punten. In het 3e maar vooral het 4e kwart werd het verschil weer groter. Eindstand 77-56. (Q1 20-11, Q2 32-29, Q3 52-45). Rajah Fink scoorde 17 punten, Emma Tibosch 11.

De volgende wedstrijd is 21 oktober a.s. in sporthal Boshoven. Om 20.00 uur ontvangen zij Startportaal Binnenland. Kom de dames aanmoedigen! Ze hebben uw steun hard nodig.

Maak kennis met Femke Janssen

Femke werd geboren in St. Geertruid maar haar vader komt uit Stramproy. Zelf woont ze nu op de campus wat gezellig wonen is met 14 meiden. Basketbal zit haar in het bloed want zij is al de derde generatie die deze sport beoefent. Ook haar opa speelde al basketbal.

Verder is Femke een bezige bij. Het woordje stilzitten kent ze niet. Naast haar basketbalopleiding en studie doet ze ook nog veel vrijwilligerswerk voor onze club. Niet alleen verzorgt ze de socials voor de vereniging, ook is ze al 3 jaar coach van U10. Het eerste jaar als assistent, nu samen met Bert Peerlings als hoofdcoach. Een mooie invulling voor haar passies: basketbal en omgaan met kinderen.

archieffoto Marit Arts

archieffoto Femke Janssen