13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Wat een wedstrijd! Dames BALwinnen van Lekdetec

Wat een wedstrijd, inderdaad. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd al moet Lekdetec veel P’s maken om ons het scoren te beletten. Daarbij scoorde Lekdetec vooral driepunters. De dames van ons team lopen iets uit in het tweede kwart, maar toch kan Lekdetec via een moeizaam 3e kwart van BAL weer gelijk komen. Einde Q3 is 44-44.

Maar onze dames geven niet op en bij een score van 59-59 op de klok met nog 30 seconden te gaan is de spanning te snijden. Een score van Alex zorgt er echter voor dat het scorebord 61-59 aangeeft bij het eindsignaal. De tweede winst van dit seizoen is een feit! Proficiat dames.

Na de wedstrijd sprak ik weer even met een geblesseerde speelster. Deze keer was het Finley van Bree. Helaas is Finley in september dusdanig geblesseerd dat ze dit seizoen van de bank mee zal maken. Finley gaf aan dat er deze wedstrijd door het team precies dat gedaan werd wat gedaan moest worden, een sterke verdediging en een goede aanval. Het team voelt elkaar steeds beter aan. Wellicht komt het doordat er niet alleen stevig getraind wordt, maar omdat we ook ontzettend veel lol hebben als team.

Volgende thuiswedstrijd 3 december tegen Sportiff Grasshoppers uit Katwijk.