13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Vrouwen BAL winnen van Martini Sparks

De vrouwen van BAL doen goede zaken in Haren (Groningen). Ze winnen van naaste concurrent Martini Sparks.

Dat zag er in het eerste kwart niet naar uit. De wedstrijd startte weliswaar in evenwicht, maar na 5 minuten namen de Groningse dames het initiatief en het eerste kwart eindigde in 23-17.

In het tweede kwart neemt BAL meteen het initiatief en met een run van 1-13 loopt BAL uit. Na 11 minuten in dit kwart is de stand 24-30. Martini Sparks vindt aansluiting en in de laatste twee minuten van het kwart kan het nog iets terugpakken. Op het einde van het kwart is het 40-41.

De tweede helft is bij beide partijen meer in evenwicht maar BAL speelt constant en weet elk kwart elke keer net iets vaker te scoren dan de tegenstander. Na 55-61 (Q3) eindigt de wedstrijd in 74-83.

Via de fotograaf van Martini Sparks, Arnold Meijer, hebben we enkele foto's van de wedstrijd.

Fotograaf: Arnold Meijer