15 May 2024 / Milhan Charles geselecteerd voor U20 Frankrijk

Vrouwen BAL - Dozy BV Den Helder

Na een lange busreis zaterdag, speelden de dames tegen het team van de Den Helder Suns. Het eerste kwart ging het nog redelijk gelijk op (19-17). In het tweede kwart bouwden de vrouwen van Den Helder een flinke voorsprong op van 10 punten. Direct na de rust ging het weer gelijk op waar beide teams maar weinig punten scoorden. Het vierde kwart liep Den Helder nog verder uit waardoor er een eindstand van 77-55 op het scorebord stond. (Q1, 19-17, Q2 42-32, Q3 50-43). Eva van Oosten en Rajah Fink hadden de meeste punten. Drie dames hadden een gelijk aantal Rebounds, Eva van Oosten, Hinke Houden en Rajah Fink waren allen goed voor 9 rebounds. Hinke had daarnaast ook nog 4 steals op haar naam staan.

Volgende wedstrijd 7 oktober om 18.45 tegen Jolly Jumpes te Tubbergen

Deze keer hadden we de teammanagers Ellen en Ko Arts gevraagd iets te vertellen. Vanuit de bus naar Den Helder stuurden ze het volgende stukje:

In de voorbereiding op dit seizoen zijn we door Jorrick benaderd of we teammanager wilden worden bij het damesteam van BAL. Aangezien Marit (onze dochter) ook in het team speelt hebben we eerst om haar toestemming gevraagd😉. Gelukkig was ze positief.

Ons eerste wapenfeit was de reis (trainingskamp) naar Duitsland . Hier hebben we het team goed leren kennen (en zij ons). Het is een leuke spontane groep, waar we nu ook de eetwensen/ gewoontes van kennen😄.

Eén belangrijke verantwoordelijkheid (naast het ontzorgen van de coachingstaff) is zorgen voor een correcte rijpheid van de bananen in de snackbox.

Groet vanuit de bus naar Den Helder, Ellen en Ko Arts.

Archieffote van Hinke Houben