15 May 2024 / Milhan Charles geselecteerd voor U20 Frankrijk

Uitwedstrijd vrouwen Jolly Jumpers - BAL

Het lukt de dames van BAL niet te winnen.

Zaterdagavond werd er wederom verloren. De vrouwen van BAL speelden een uitwedstrijd tegen Jolly Jumpers uit Tubbergen. Er werd al vanaf het eerste kwart tegen een achterstand aan gekeken die de volgende kwarten alleen maar opliep. Alle kwarten werden gewonnen door de vrouwen van Jolly Jumpers. Eindstand 96-60 (Q 1 24-12, Q2 46-26, Q3 70-42). Rajah Fink had deze wedstrijd een double double met 24 punten en 11 rebounds.

Volgende wedstrijd: Zaterdag 14 oktober om 1930 uit bij Topkip Lions in Landsmeer.

Met dank aan Bert-Jan Hinzebergen voor de foto.

Eva van Oosten:

Eva begon met basketballen op7 jarige leeftijd nadat ze haar zwemdiploma had gehaald. Er werd gekozen voor Binnenland een echte “familie-vereniging”. "Het leukste van basketbal vond ik dat het een teamsport was (toen vooral nog met jongens) en het uitdagen van jezelf en anderen."

Ze combineert haar fulltime basketbal opleiding met een opleiding aan de HALO (opleiding tot docent lichamelijke opvoeding). Ze kan dit combineren omdat ze niet full time naar Den Haag hoeft. Ze hoopt dit jaar af te studeren..

Waar denk je aan als je het woord Weert hoort?

“Als ik aan Weert denk, is het eerste wat mij te binnen schiet een gezellige stad, een accent waar ik nog wel eventjes aan moet wennen en hele lekkere vlaai 🙂