17 Jun 2024 / BAL sluit driejarig contract met PrismaWorx

Spannende wedstrijd wordt in de laatste minuten beslist

Zaterdagavond speelden de dames tegen de Jolly Jumpers uit Tubbergen. Het werd een spannende wedstrijd, waarin beide teams 2 kwarten wisten te winnen. Het derde kwart hadden onze dames zelfs een nipte voorsprong van 2 punten. Het vierde kwart ging (tot 2 minuten voor het eindsignaal) gelijk op en zat er nog een winst in. Helaas lukte het net niet om de punten in Weert te houden. Volgens coach Jorrick speelde zijn team een goede wedstrijd.

Q1: 18-27, Q2: 37-38 +(19-11), Q3: 62-60 +(25-22) Q4: 76-82 +(14-22)

Let op: de volgende thuiswedstrijd tegen Topkip Lions is vervroegd naar 16.30 uur in verband met de bekerwedstrijd van de heren tegen Heroes Den Bosch.

Even kennis maken met Sofie Swinkels, de fysiotherapeute van het team.

Sofie komt uit Weert maar woont momenteel in Utrecht. Ze heeft zelf ook bij BAL gespeeld in U16, dus ik denk dat bij een aantal van jullie haar naam wel bekend voorkomt. Ze is met basketballen gestopt door een blessure, maar de affiniteit met het spelletje is altijd gebleven. Vorig jaar vroeg Niels Vorenhout of ze geen interesse had om bij de dames 1 fysiotherapeute te zijn. Aangezien ze goed bevriend is met Hinke en Fleur was de keuze toen gauw gemaakt.

Welkom bij het team, Sofie.