15 May 2024 / Milhan Charles geselecteerd voor U20 Frankrijk

PECE-ZORG en Basketbal Academie Limburg (BAL) groeien samen verder

Pece-Zorg zal zich ook de komende vier seizoenen als medische partner verbinden aan BAL. Pece-Zorg Weert, zal de komende seizoenen invulling geven aan het health en strength programma en tevens alle spelers en speelsters begeleiden in blessurepreventie en -herstel.

Pece-Zorg heeft zich net als BAL de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. De praktijk, opgericht en geleid door Niels Vorenhout (ex-basketballer), is inmiddels een volwaardige praktijk met 5 medewerkers die allemaal een passie hebben voor (top)sport. Daarnaast is Pece-Zorg continu op zoek naar nieuwe innovatieve behandelmethoden en investeren ze in talent, wat mooi aansluit op de visie van Basketbal Academie Limburg.

Jeroen van Veen, voorzitter BAL: “Ik ben blij met de samenwerking en de groei die Pece-Zorg doormaakt. Topsport vraagt steeds meer trainingsuren en het is belangrijk dat spelers en speelsters daarbij de juiste begeleiding krijgen en op elke moment gebruik kunnen maken van het brede netwerk binnen Pece-Zorg. Met vestigingen in Eindhoven en Weert heeft Pece-Zorg contacten met vooraanstaande specialisten en we zijn ook trots dat Pece-Zorg ook andere topsporters in Weert is gaan begeleiden. Samen bouwen we verder aan een goed topsport fundament in de gemeente Weert.”

Niels Vorenhout, als ondernemer/fysio en oud-topsporter heeft geen moment spijt van de investeringen in Basketbal Academie Limburg. “Het geeft heel veel voldoening om dagelijks te kunnen werken met jeugdige topsporters en hen de juiste begeleiding te kunnen geven. Bijkomend voordeel is dat we door de samenwerking met BAL ook aantrekkelijke stageplekken creëren en jong talent in ons vakgebied kunnen aantrekken en opleiden voor de toekomst  Overigens profiteren ook de andere patiënten met sportblessures van onze opgedane kennis en zijn ook niet topsporters welkom in onze praktijk, gevestigd in het pand van Basic-Fit.”

Meer info over BAL: www.basketbalacademielimburg.nl

Meer info Pece-Zorg: https://pece-zorg.nl