17 Jun 2024 / BAL sluit driejarig contract met PrismaWorx

Nieuwe hoofdsponsor Damesteam Basketbal Academie Limburg

AT-Automation verbindt zich als hoofdsponsor aan het damesteam van Basketbal Academie Limburg. Beide partijen hebben een overeenkomst getekend.

Vanaf 16 oktober 2021 gaan Basketbal Academie Limburg en AT-Automation de samenwerking aan voor minimaal 5 jaar. Basketbal Academie Limburg krijgt zo de mogelijkheid de dames teamsport naar een hoger niveau te tillen en streeft naar deelname aan de Women’s Basketball League in 2022- 2023.

Samen zorgen we voor groei

Basketbal Academie Limburg (BAL) heeft in het bedrijf een betrokken partner gevonden. De nieuwe hoofdsponsor ondersteunt het BAL damesteam met de groei van de dames topsport. Het partnerschap ligt in lijn met de visie van AT-Automation, waarin samenwerking centraal staat.

AT-Automation helpt bedrijven in de maakindustrie met het optimaliseren van productieprocessen.
Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen en reviseren van besturingskasten, het programmeren van PLC- en robotbesturingen en het inzichtelijk maken van processen en prestaties met SCADA en MES applicaties.

“We doen de projecten samen mét onze klanten en zien onze klanten als collega’s. We gaan er van uit dat je samen altijd tot de beste oplossing komt om verder te groeien. Vanuit die filosofie gaan we ook het partnerschap met BAL aan”, zegt Ard Triepels, directeur van AT-Automation.

Videopresentatie

Via onderstaande link kunt u de presentatie van deze samenwerking zien.
https://youtu.be/r9WKQsfHohE