17 Jun 2024 / BAL sluit driejarig contract met PrismaWorx

Mediamarkt Heerlen wordt preferred supplier voor Basketbal Academie Limburg

Basketbal Academie Limburg heeft met de MediaMarkt Heerlen een samenwerking gesloten voor het komend seizoen. Met de samenwerking heeft Basketbal Academie Limburg toegang tot een breed assortiment tegen aantrekkelijke condities.

Jeroen van Veen, voorzitter BAL: “Ik ben verheugd met de samenwerking van de Mediamarkt met ons. Als organisatie met 7 full time medewerkers, een campus met 30 bewoners en een eigen horecagelegenheid hebben we steeds meer behoefte aan goede en energiezuinige apparatuur. Door de samenwerking met de MediaMarkt hebben we een partij die ons goed kan adviseren en tegen aantrekkelijke condities producten kan aanbieden.”

Frans Houben, CCO (vestigingsdirecteur) MediaMarkt Heerlen: “Wij hebben intern de wensen van BAL besproken en zijn verheugd dat we BAL goed hebben kunnen helpen met het vernieuwen en verduurzamen van hun apparatuur. Komend seizoen zijn we in ieder geval zichtbaar op de ledschermen in de sporthal en hopelijk volgen meer bedrijven ons voorbeeld en kunnen we BAL ook in de toekomst helpen in hun missie: Wij ontwikkelen talent.”

Meer info over BAL: www.basketbalacademielimburg.nl

Meer info Mediamarkt: www.mediamarkt.nl