17 Jun 2024 / BAL sluit driejarig contract met PrismaWorx

Limagrain Ingredients B.V. nieuwe partner Basketbal Academie Limburg (BAL)

Weert, 2 april 2022.

Basketbal Academie Limburg sluit een driejarige overeenkomst met Limagrain Ingredients B.V. gevestigd in Weert. Vanaf volgend seizoen zal Limagrain Ingredients te zien zijn op de achterzijde van het shirt van het Vrouwen 1 team dat volgend jaar zal uitkomen in de Women Basketbal League. (WBL), de professionele dames basketbal competitie in Nederland.

René Coenen, commercieel directeur Limagrain Ingredients B.V. "Onze locatie is gevestigd op een prominente plek in Weert. Echter, we hebben vastgesteld dat maar weinig mensen in Weert weten wat we doen en wie we zijn. In Basketbal Academie Limburg hebben we een organisatie gevonden waarmee we ons in Weert en omgeving kunnen profileren. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe medewerkers en net als bij BAL investeren wij in onze medewerkers."

Jeroen van Veen (voorzitter Basketbal Academie Limburg): "We zijn blij dat een groot internationaal bedrijf met een vestiging in Weert de samenwerking met ons zoekt. Door deze nieuwe samenwerking kunnen we verder bouwen aan ons Vrouwen team. Bovendien zijn we volgend seizoen op een mooie zichtlocatie in Weert goed te zien. We hopen dat meer bedrijven het voorbeeld van Limagrain Ingredients volgen en meegroeien met ons succes."

Kijk voor meer informatie op:

www.basketbalacademielimburg.nl
https://www.limagrain.com/en