13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Lekdetec te sterk voor BAL vrouwen

Zaterdagavond speelden de vrouwen van BAL een uitwedstrijd tegen United uit Bemmel. Het vrouwenteam van United speelt in de basketbal league onder de naam Lekdetec.

De eerste twee kwarten bleven ze goed bij qua score. Een fraaie driepunter van Marit Arts en Alex la Porta waren hier mede debet aan. De dames maakten het de tegenstander behoorlijk moeilijk waardoor deze veel fouten moesten maken.

Ook het derde kwart ging qua score gelijk op met veel steals door BAL die helaas niet altijd ten gelde konden worden gemaakt.

Het vierde kwart wordt sterk begonnen met een snelle score, maar helaas vallen er in de minuten erna veel driepunters bij Lekdetec wel en bij BAL niet, waardoor Lekdetec het laatste kwart behoorlijk uitloopt. Eindstand van de wedstrijd 66-49 (Q1 16-12, Q2 27-21, Q3 44-38)

De volgende wedstrijd van het vrouwenteam is op 8 oktober. Ze spelen dan in Katwijk tegen Sportiff Grasshoppers. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 23 oktober tegen Den Helder Suns.