15 May 2024 / Milhan Charles geselecteerd voor U20 Frankrijk

Kupers Touringcars vervoert hoofdteams van BAL

Kupers Touringcars is voor een periode van minimaal 3 jaar de vervoerspartner van Basketbal Academie Limburg (BAL) geworden. Henrico Gijzen, commerciële zaken bij BAL, verklaart: “Bij aanvang van het afgelopen seizoen was het duidelijk dat er meer kilometers met de bus ingepland moesten worden. Immers, de wedstrijden van de BNXT-League worden verspreid over Nederland en België gespeeld. Het komende seizoen spelen onze vrouwen ook op het hoogste niveau. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een partner die onze teams comfortabel kan vervoeren.”

Kupers Touringcars bestaat sinds 1931 en exploiteert ruim 80 luxe touringcars vanuit haar vestigingen in Weert, Eindhoven en Tilburg. Een logische kandidaat om het vervoer van BAL te verzorgen.

Kupers Touringcars vervoert meerdere sportclubs (zoals PSV) van en naar hun uitwedstrijden. Zij zijn dan ook bekend met het vervoer van clubs binnen de topsport. Aangezien de hoofdvestiging in Weert ligt, is de link naar BAL al snel gelegd.

“We zijn blij dat we ook vervoerspartner van BAL zijn. De lokale binding is voor beide partijen een goede basis voor samenwerking”, aldus Bert Fonteijn, directeur Kupers Touringcars. “Wij weten dat het voor topsporters van belang is om uitgerust op de plaats van bestemming aan te komen. Het comfort van onze spelersbussen staat op een hoog peil.”

Het spreekt voor zich dat het bestuur van BAL uitermate tevreden is over deze overeenkomst en dankt Kupers Touringcars hier dan ook voor.