28 Mar 2024 / András Kaltenecker, nieuwe headcoach vrouwen Basketbal Academie Limburg

Het vrouwenteam kan helaas geen winst meenemen uit Barendrecht

Vandaag was de uitwedstrijd van onze dames tegen Startportaal Barendrecht, de club die 3e staat in de competitie. Het team begon de wedstrijd met een stevige 1 op 1 verdediging en mooie aanvallen. Toch kwam het team uit Barendrecht al snel op voorsprong te staan. In de 7e minuut was er een mooi blok van Hinke. Door de goede verdediging kon het team van Binnenland gedurende 3 minuten niet scoren. Alex Laporta scoort wel voor BAL.

Helaas mocht dit alles niet baten, Startportaal Barendrecht was te sterk voor onze dames. Eindstand 75-45 (Q1 22-17, Q2 31-21, Q3 51-33)

De volgende wedstrijd is op 19 november om 20.00 uur in sporthal Boshoven tegen Lekdetec.