13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Het vierde kwart deed de vrouwen van BAL de das om

Floor Bohré

Zaterdagavond speelden de vrouwen van BAL een wedstrijd tegen de vrouwen van Lekdetec uit Bemmel. De dames werden gesteund door de vaste supporters die vanaf de tribune van zich lieten horen.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd dus de eerste 3 kwarten kregen we een spannende wedstrijd te zien, getuige de ruststand van 24-25 en eind derde kwart 39-39. In het vierde kwart werd de druk de Weerter dames te hoog en waren het wederom driepunters die ons de das omdeden. Door het maken van fouten probeerden de dames nog iets terug te doen maar ze verloren de wedstrijd met een eindstand 62-49. De einduitslag geeft dus een enigszins vertekend beeld van de wedstrijd. (Q1 14-10, Q2 24-25, Q3 39-39). Sidney Clayton was ditmaal topscoorder met 23 punten.

In het kort: Floor Bohré:

Floor heeft op meerdere plekken in Nederland gespeeld waaronder in Rijswijk en met een dubbele licentie in Utrecht. Floor ziet duidelijk verschillen in de aanpak tussen de diverse clubs. Bij BAL gaat het er duidelijk om dat je beter wordt. Dat merk je aan de manier van trainen, de tips maar ook de extra’s zoals video bekijken.

Na anderhalf jaar een HBO studie en het hoge niveau basketbal te combineren, is Floor gestopt met de studie om zich meer op het basketbal te focussen.

Als ambitie voor de toekomst heeft Floor de wens om op termijn voor een goede buitenlandse club te spelen. Dat hoeft niet in Amerika te zijn, maar een goede club in Europa is wel haar doel.

Meer foto's van deze wedstrijd zijn te zien op https://www.flickr.com/photos/162501188@N03/albums

Sidney Clayton