17 Jun 2024 / BAL sluit driejarig contract met PrismaWorx

Het komende seizoen gaat er in de BNXT-league veel veranderen

We starten met een volledige competitie van 20 teams. Elke ploeg uit NL en BE is te zien in Sporthal Boshoven. Het zal extra spannend zijn, want voor het eerst in de basketbal historie zullen de onderste twee ploegen degraderen. Afgelopen jaar zijn we ruim boven de degradatie streep geëindigd, maar om deze prestatie te herhalen zullen we een nog beter team moeten formeren dan dit seizoen.

Indien we het komende seizoen op jullie support kunnen rekenen zullen we meer investeren in het team en talentvolle Nederlandse en Europese spelers aantrekken. Koop daarom snel een seizoenkaart en krijg het komende seizoen toegang tot alle thuiswedstrijden van zowel BAL Heren1 (minimaal 19 thuiswedstrijden) als BAL Dames1 (minimaal 10 wedstrijden).

De prijzen voor een seizoenkaart zijn:

Volwassen: € 185
Gezinskaart: € 420 (max. 2 Volwassen en max. 2 kinderen tot 16 jaar)
Kinderkaart (onder 16 jaar): € 47,50

Wanneer je de seizoenkaarten voor 15 juni bestelt, krijg je een aanzienlijke korting. Maak dan gebruik van de code: BAL2024. Een kaart voor een volwassene kost dan slechts € 142,50 en een gezinskaart € 320.

De seizoenkaarten kunnen besteld worden in onze ticketshop: https://balimburg.stager.co/web/tickets

ACTIE: Alle seizoenkaarthouders maken kans op een gratis wedstrijdshirt van het BAL Heren1 team. Dit unieke wedstrijdshirt zal in de eerste helft van het seizoen verloot worden onder de deelnemers.

Milhan Charles