13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Grasshoppers maatje te groot voor BAL

Jana Abdullah

Dinsdagavond speelden de dames een competitiewedstrijd tegen de Grashoppers uit Katwijk. Onze dames waren niet opgewassen tegen de ervaring, de double-teaming en het fysieke spel. Grashoppers staat dan ook bovenaan in de competitie.

Enkele lichtpuntjes: Eva Donker, een van de benjamins van het team, wist met 8 punten de op een na hoogste score te halen. Hinke Houben groeit steeds meer in haar rol als center, gisteren pakte ze ook weer 14 rebounds.

Punten: R. Fink 15 | E. Donker 8 | H. Houben 6
Rebounds: H.Houben 14 | R. Fink 5
Assists: E. Tibosch 3 | E. van Oosten 2

Meer foto's op https://www.flickr.com/photos/162501188@N03/albums

Maak kennis met Floor Bohré

Floor heeft op meerdere plekken in Nederland gespeeld waaronder in Rijswijk en met een dubbele licentie in Utrecht. Floor ziet duidelijk verschillen in de aanpak tussen de diverse clubs. Bij BAL gaat het er duidelijk om dat je beter wordt. Dat merk je aan de manier van trainen, de tips maar ook de extra’s zoals video bekijken.

Na vorig jaar gestopt te zijn met haar HBO opleiding is Floor dit jaar begonnen aan een studie psychologie aan de open universiteit. Het is online en is goed te combineren met het basketbal.

Als ambitie voor de toekomst heeft Floor de wens voor een goede buitenlandse club te spelen. Dat hoeft niet in Amerika te zijn, maar in Europa is wel haar doel.

Floor Bohré

Eva Donker

Hinke Houben