13 Apr 2024 / Einde seizoen vrouwen van BAL

Bekerwedstrijd BAL vrouwen tegen Triple Threat

Donderdagavond speelden de dames van Bal tegen Triple Threat uit Haarlem voor de beker Coach Jorrick moest het wederom doen zonder Hinke Houben en Nicki Hendrix waardoor we lengte misten op het veld. Door de blessures kregen wel de jongste spelers de kans om wedstrijdervaring op te doen. Kiki Kooijman maakte vandaag haar debuut bij de dames voor eigen publiek. Ze heeft een keer eerder meegedaan, dat was in een uitwedstrijd.

Het verschil in punten liep gedurende de 4 kwarten geleidelijk op en zo stond er uiteindelijk 51-74 op het scorebord. (Q1 18-21, Q2 29-41, Q3 44-59).

De eerstvolgende thuiswedstrijd is aanstaande zaterdag 25 februari om 20.00 uur in de sporthal op Boshoven. Martini Sparks zal dan de tegenstander zijn in deze wedstrijd in de Elite B.

Wist u dat het vrouwenteam een eigen fysiotherapeute heeft die aanwezig is bij de thuiswedstijden. Haar naam is Laura van Gemert en ze komt oorspronkelijk uit Nederweert. Ze heeft daar zelf gebasketbald en kende daardoor Marianne K├Ârner. Het lijntje naar het vrouwenteam van BAL was toen snel gelegd. Ze vindt het erg leuk om bij de wedstrijden aanwezig te zijn, het is een heel leuk team. Laura werkt bij een praktijk in Maastricht en heeft als specialisatie handtherapie.

Voor meer foto's, kijk op onze Flickr-pagina: https://www.flickr.com/photos/162501188@N03/albums