17 Jun 2024 / BAL sluit driejarig contract met PrismaWorx

BANG & OLUFSEN HENRI TIBOSCH IS TENUESPONSOR BIJ DAMES 1

"Bang & Olufsen Henri Tibosch" is talentsponsor bij BAL en hun logo staat op het tenue van ons Dames 1 team. Reden om eens contact op te nemen met dit bedrijf dat op het gebied van geluid en beeld streeft naar het allerbeste. We spreken met Iris Tibosch, echtgenote van de oprichter en contactpersoon voor BAL.

Henri Tibosch is in 1983 met zijn bedrijf gestart in Berlicum, nabij Den Bosch. Daar heeft hij veel naamsbekendheid opgebouwd en sinds drie jaar zitten ze in Den Bosch. Aanvankelijk verkochten ze meerdere high end merken. “Maar vanaf 2000 zijn we ons volledig gaan toeleggen op de verkoop en installatie van alleen Bang & Olufsen producten. Henri is een geboren techneut en voor hem is alleen het beste goed genoeg.”

In de onderneming van Henri en Iris is de klantenrelatie heel belangrijk. “Onze klanten zijn meestal ambassadeurs van ons, zij geven hun ervaringen door en daarmee krijgen we weer nieuwe klanten.” Iris geeft aan dat Bang & Olufsen Henri Tibosch het hele traject afdekt, niet alleen het leveren van de apparatuur, maar de algehele installatie wordt door hen verzorgd. Ze hebben een eigen technische dienst en eigen installateurs. “We ontzorgen de klant volledig en dat komt omdat wij alles zelf doen. De klant heeft maar één aanspreekpunt: en dat is mijn man.” Daar komt geen derde partij bij kijken. Ze doen alles in eigen beheer. Van het bouwen van netwerken, schotelinstallaties tot het netjes wegwerken van bekabeling. Alles.

Op mijn vraag hoe Bang & Olufsen Henri Tibosch bij het basketbal terecht is gekomen om te sponsoren, verklaart Iris dat dit gekomen is door haar jongste dochter. Zij kwam in contact met de basketbalsport en is daarin doorgegaan. Ze heeft haar eerste basketbalervaring opgedaan bij de lokale vereniging Springfield. Na verloop van tijd kreeg ze van haar coach het advies om op een hoger niveau te gaan spelen. Ze is via Almonte terecht gekomen bij BAL. Hier speelt ze sinds dit seizoen bij VU20. Zo kwamen Iris en haar man in contact met onze academie en is die bal gaan rollen.

Wij zijn blij met de keuze en op de vraag welke overeenkomsten Iris ziet met het bedrijf en topbasketbal hoeft ze niet lang na te denken. “BAL heeft passie voor de sport en wil dat hun spelers hogerop komen en het beste uit zichzelf halen. Wij hebben ook passie voor ons werk en willen ook dat de klanten de beste beleving ervaren uit de apparatuur die wij voor hen installeren.” Ze ziet bij BAL ook de gedrevenheid die kenmerkend is voor haar bedrijf. “Iemand die topsport doet is heel gedreven, zo zijn wij ook heel gedreven in ons werk.”

We wensen Bang & Olufsen Henri Tibosch veel succes met hun prachtige bedrijf en hopen elkaar tegen te komen bij de wedstrijden.