15 May 2024 / Milhan Charles geselecteerd voor U20 Frankrijk

BAL legt eerste nieuwe speler vast

Revelinio Tholel zal komende twee seizoenen uitkomen voor Basketbal Academie Limburg. De getalenteerde Nederlandse forward is op 16-jarige leeftijd vertrokken naar het buitenland. Hij kwam uit voor de Canarias Basketball Academy in Spanje, Cb La Matanza in de EBA Liga en in Amerika voor Tri-City Christian en Slippery Rock University. Revelinio was een vaste waarde in alle nationale (jeugd) selecties en past mooi in de visie van Basketbal Academie Limburg: "Wij ontwikkelen talent”.

Revelinio is verheugd met de kans die hij krijgt bij BAL. Revelinio: "Ik heb BAL de afgelopen jaren gevolgd en ik ben blij dat ik de kans krijg om volgend jaar te debuteren in de BNXT league. Bij BAL krijgen jonge spelers echt de kans om te spelen en dat is precies waar ik naar op zoek ben. Ik ben na 6 jaar in het buitenland gespeeld te hebben blij om weer terug te zijn in Nederland."

Voorzitter Jeroen van Veen is tevreden met de komst van Revelinio. "Het is fantastisch dat Nederlandse talentvolle spelers ons gaan zien als een springplank om zich verder te ontwikkelen en vertrouwen hebben in onze organisatie en onze coaching staff."

Vanaf nu kun je je seizoenskaart alvast bestellen voor het nieuwe seizoen! 👇

https://balimburg.stager.nl/web/tickets