28 Mar 2024 / András Kaltenecker, nieuwe headcoach vrouwen Basketbal Academie Limburg

BAL laat punten liggen in Bemmel

In wederom een nagelbijter is het de tegenstander die er in de laatste seconden met de winst vandoor gaat.

Vrijwel de hele wedstrijd zijn de teams aan elkaar gewaagd. Via de kwartstanden 26-23, 33-34 wordt er bij de stand 54-47 begonnen aan het laatste kwart.

Even lijkt het er op dat Yoast de winst al gaat veilig stellen maar BAL komt snel weer terug.

Met nog een halve minuut te spelen gooit Aleksandar Matusev een onmogelijk 3 punter binnen waardoor de stand gelijk wordt: 70-70.

Met nog 16 seconden op het scorebord maakt Yoast 72-70. BAL verspeelt de bal en via twee vrije worpen voor Yoast komt de eindstand op het scorebord: 74-70.

De volgende wedstrijd is zaterdag a.s. Dan komt Apollo Amsterdam op bezoek in Weert. Kom ons team aanmoedigen en helpen om de eerste punten binnen te halen!