17 Jun 2024 / BAL sluit driejarig contract met PrismaWorx

BAL kan niet stunten tegen Luik

Vrijdagavond speelden de mannen van BAL de laatste reguliere wedstrijd van de competitie voordat de BNXT play-offs gaan beginnen. In Luik lukte het de mannen niet om nog eens te verrassen. BAL kon niet het goede spel laten zien van de laatste wedstrijden. Er werd veel balverlies geleden en er werden makkelijke scores weggegeven. Via 24-12 gingen de ploegen rusten bij een stand van 49-31

Na rust werd er beter gespeeld en BAL kwam terug tot 50-41. Daarna was het toch weer Luik dat de ring meer wist te vinden en de Belgen wonnen dan ook vrij eenvoudig met 93-66.

Door het verlies treft BAL hetzelfde team uit Luik in de eerste ronde van de Play-offs. Woensdag 3 mei aanstaande is de eerste wedstrijd in Sporthal Boshoven. De wedstrijd begint om 20:00 uur en kaarten zijn hier te bestellen: https://balimburg.stager.nl/web/tickets

Vervolgens wordt de tweede wedstrijd op vrijdag 5 mei gespeeld in Luik. Het beste team over twee wedstrijden plaatst zich voor de volgende ronde. Voor het team dat verliest is de competitie afgelopen.

In de thuiswedstrijd tegen Luik werd er nipt verloren. Met de steun van het publiek is een overwinning dus zeker niet onmogelijk.

Kom de mannen van BAL aanstaande woensdag supporteren in Sporthal Boshoven!